
1. Aşama Temel Programlama Eğitimi
Konum
Online Sınıf
(Canlı Eğitmen)
(Canlı Eğitmen)
Dersin Süresi
8 Hafta, 72 Saat
Katılımcılar bu eğitim sonunda, hangi mesleği yaparsak yapalım günümüzün okur-yazarlığı olan teknoloji vizyonunu kazanacak ve temel programlama bilgisine sahip olacaklar. Algoritmik düşünce becerilerini geliştirerek bir yazılım uzmanı gibi düşünecek, geleceği bir yazılımcı olarak öngörebilecek ve kendi kendilerine herhangi bir programlama dilini kolayca öğrenebilecekleri yetkinlikleri kazanacaklar. Teknik derslere ek olarak gerçekleşen mentorluk seanslarında alan uzmanlarıyla bir araya gelerek iş dünyası dinamiklerini tanıyacak ve başarılı iş insanlarının deneyimlerinden faydalanabilecekler.
Goldenmade eğitimi alan öğrencilerimiz 5 adet mentörlük eğitimi almaya hak kazanırlar.
Menötürlük eğitimlerimizin katkıları nelerdir?
İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programlama, Pamukkale Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği ve Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden yüksek başarı ile mezun olan Naz Şimşek, kariyerini bu sektörde yazılım geliştirme uzmanı ve eğitmen olarak sürdürmektedir.
Profesyonel hayatına 2011 yılında Full Stack Developer olarak başlayan Şimşek; 2015 yılında yazılım alanında eğitimler vermeye başlamıştır.
Eğitim bilimi konusunda çalışmalarını sürdüren Naz Şimşek; “yeni kavram oluşturma” ve “amaca yönelik bütünsel eğitim” konularına odaklanmaktadır. Akademi bünyesinde sürdürdüğü eğitimlerde kendisinin oluşturduğu yaşantısal metodoloji ile teknik konuların uygulamalı olarak aktarıldığı ve teknik yetkinliklerin sosyal beceri çalışmalarıyla desteklendiği eğitimler vermektedir.
Amatör olarak müzikle ilgilenir ve 15+ senedir tango yapar. 2 kedi sahibi olan ve yeni ilgi alanları keşfetmekten keyif alan Naz Şimşek, şimdilerde yelken kursuna devam etmektedir. Kişilerin gerçek potansiyellerini keşfederek kendilerini gerçekleştirmesi adına çalışmalar yürütmek en büyük motivasyon kaynağıdır.
Uçak Mühendisliği lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi'nden, yüksek lisansını Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü’nden alan Mürüvvet Kurt; 2019 yılında Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Uçak Gövde Motor Bakım bölümünde başladığı doktora eğitimine tez aşamasında devam etmektedir.
Savunma sanayinde 2002-2021 yılları arasında Eskişehir ve Kayseri Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlık'larında Mühendis Subay olarak yarbay rütbesi ile görev yapmıştır.
Siliconmade Academy Eğitmen Yetiştirme Programı’nda +700 saatlik eğitimini yüksek başarıyla tamamlayan Mürüvvet Kurt, Akademi Eğitim Yolculuğu’nun 1. Aşama eğitmeni olarak devam etmektedir.
Açık hava aktivitelerine, sudoku çözmeye, kitap okumaya, çocuklarıyla sinema filmleri izlemeye ve mutfakta denemeler yapmaya ilgi duymaktadır.
Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Tufan Güngör; her zaman mükemmeli hedefleyen, gelişmeyi arayan, yenilikçi, üretken, çabuk öğrenen ve kriz anlarında refleksleri güçlü olan bir mühendistir. Yazılıma olan ilgisi üniversite yıllarında başlamış olup bu alandaki çalışmaları meslek hayatında profesyonel olarak devam etmektedir.
Mezuniyetinin ardından Litvanya'da UAB Energy Advice şirketinde Proje Yöneticisi olarak çalışan Güngör, sonrasında Sigma’ya geçerek Elektrik Mühendisi ve Proje Süpervizörü olarak görev yapmıştır. Schneider Electric’de Tasarım Mühendisi olarak çalıştıktan sonra da Siliconmade Academy bünyesine dahil olmuştur. Siliconmade Academy Eğitmen Yetiştirme Programı’nda +700 saatlik eğitimini yüksek başarıyla tamamlayarak Yazılım Geliştirici ve Yazılım Eğitmeni olarak çalışma hayatına devam etmektedir.
2017 yılından 2021 yılına kadar freelance olarak yürüttüğü projelerde Yazılım Geliştirici olarak çalışan Yunus Emre Altanay, kısa zaman içinde Lead Developer statüsüne yükselmiştir. Şubat 2022’den itibaren İngiltere merkezli Iceberg Digital’de Backend Developer olarak çalışmaya devam etmektedir.
Şimdilerde 3D tasarım, oyun geliştirme ve web uygulamaları geliştirme alanlarında çalışan ve yazılım eğitimleri veren Yunus Emre Altanay; Siliconmade Academy Eğitmen Yetiştirme Programı’nda +700 saatlik eğitimini yüksek başarıyla tamamlayarak Temel Yazılım ve Full Stack konularında uzman eğitmen olarak çalışmaya başlamıştır.
2002-2005 yılları arasında Kocaeli’de kendi kurmuş olduğu reklam ajansında çeşitli web siteleri ve tanıtım animasyonlarıyla reklam hizmetleri veren Yunus Emre Altanay, 2006 - 2017 yılları arasında senarist olarak çalışmıştır. Aynı zamanda da çeşitli ödülleriyle beraber; “Ses”, “İnsan Değildiler” ve “Öğrenciliğin Kitabını Yazdık” adlı 3 kitabı vardır.
Çalışmalarına ulaşmak için: https://github.com/yemrealtanay